top of page
Søg
  • Forfatters billedeClemenstrykkeriet

Bred vifte af tryksager til Form & Refine

Opdateret: 22. okt. 2019

Form & Refine er et dansk designfirma, som blev etableret i 2018. Grundmissionen er at lave lækkert design med nøje udvalgte råmaterialer. Form & Refine gør en stor indsats for at sikre sig en miljørigtig produktion, hvor håndværkstraditioner fra lokalområdet spiller en central rolle.

Form & Refine producerer møbler, tekstiler samt tilbehør

I forbindelse med lanceringen af Form & Refine manglede de en lang række tryksager til at profilere virksomheden. De tog kontakt til Clemenstrykkeriet, fordi de havde hørt positivt om os i deres netværk inden for deres branche.


Kundemøde og service

Lotte Sønderborg, Clemenstrykkeriet, havde kundemøde med Form & Refine, omkring udformningen af tryksagerne. Form & Refine så inspiration, papirkvaliteter og fik forklaret de forskellige muligheder. Service og vejledning er en kerneværdi hos os, og vi tager gerne et kundemøde.


Form & Refine beskriver deres kundemøde nedenfor:

”Servicen og vejledningen har været meget positivt både i forhold til at få den rette vejledning på mulighederne, kvaliteterne og i det grafiske set-up. Vi møder altid imødekommenhed og hurtige svar. Tryksagerne har også altid levet op til forventning i kvalitet og leveringstid.”


Et kundemøde med Clemenstrykkeriet er med udgangspunkt i kundens behov, hvor vi i fællesskab finder den bedste løsning på tryksagen. Clemenstrykkeriet viser inspiration med eksempler på format, papirkvaliteter og de forskellige indbindings- og efterbehandlingsløsninger som tilbydes.


Fra høj profileret katalog til manilla-mærker

Hos Clemenstrykkeriet kan vi tilbyde en bred vifte af produkter inden for tryksager. Til Form & Refine har vi produceret: kataloger, prisliste, foldere, klistermærker, visitkort, banderole m/ label, manilla-mærker, samlevejledningsark og kuverter. Form og Refine ser en fordel i at have alle tryksager samlet ét sted:

”Det at have samlet vores tryksager et sted giver os en ensartet god kvalitet på alle vores tryksager, samtidig er dialogen nem og processen for os overskuelig.


Står du og mangler tryksager til din virksomhed?

I så fald kan Clemenstrykkeriet levere en samlet løsning, som lever op til dine behov. Vi vejleder dig trygt og sikkert gennem hele processen fra opstart til, du har varerne i hånden.

Hvis du vil vide mere om Form & Refine, deres arbejde og kollektioner, kan du klikke her for at besøge deres hjemmeside.97 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page