top of page
Søg
  • Forfatters billedeClemenstrykkeriet

Vidste du, at man kan lave tryk på alle 4 sider af papiret…?

Opdateret: 28. okt. 2020

Hos Clemenstrykkeriet går vi op i at være på forkant med de nyeste trends inden for vores branche. Det er nemlig vigtigt for os, at vi laver det, som vores kunder ønsker, og det kan man ikke uden at være på forkant.


Tryk på alle 4 sider

Det er vigtigt for mange af vores kunder, at deres tryksager har det helt rette look og blikfang. Det kan flytte en bog fra hylden ned i indkøbskurven og sikre, at et varekatalog bliver kigget grundigt igennem.

Tryk på alle 4 sider, eller som vi kalder det i vores branche, farvetryk på bog/katalogs snit er et af vores nyeste tiltag. Der er et væld af muligheder, man kan trykke en fast farve på hele snittet eller være mere kreativ og trykke enten tekst eller farvede illustrationer.


Hvis du ønsker farvetryk på alle 4 sider

Hvis du som kunde er interesseret i farvetryk på alle 4 sider af papiret, er du hjertelig velkommen til at kontakte chefkonsulent Lotte Sønderborg for inspiration af de mange features, der findes til at gøre netop dit grafiske produkt og "brand" unikt.


Tryk på bogens snit

52 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Opretholder produktionen og følger COVID-19 anbefalinger

Da COVID-19 fortsætter med at udvikle sig, vil vi gerne informere dig om de forholdsregler, der er truffet af Clemenstrykkeriet. Vi forstår, at der kan være mange bekymringer i denne situation, men vi

Comments


bottom of page